Det kan finnas tillfällen när man behöver ett torrfoder som komplement, eller väljer att kombinera med sitt färskfoder. VI har valt att erbjuda två foder. AlgGuttens svensktillverkade torrfoder och Kronch Laxfoder.

AlgGuttens torrfoder

Det kan finnas tillfällen när man behöver ett torrfoder som komplement, eller väljer att kombinera med sitt färskfoder. För de som vill ha ett svenskt foder erbjuder vi därför Alg Guttens fullfoder. Samtliga sorter är
berikade med havsalger som ger hunden viktiga ämnen som stärker immunförsvaret, stärker benstommen, har antioxidativ verkan, gynnar tarmfloran och bidrar till blankare päls. Fodret tillverkas i Falköping.

Kronch Laxfoder
Kronch använder färsk lax till sitt foder och det resulterar I höga halter av Omega 3 och Omega 6 och essentiella fettsyror

Kronch Premium innehåller kallpressad laxolja, som tack vare försiktiga framställningsmetoder behåller alla goda egenskaper som överförs till hunden via fodret.

Kronch Premium har god effekt på hundarnas hud och päls och kan i vissa fall hjälpa vid allergier, kraftig fällning, klåda, mjäll och torr hud. Man har också sett att det stärker immunförsvaret.

Hundarna tar lätt upp näringsämnena i det lättsmälta fodret, vilket resulterar i mindre åtgång och…mindre bajs. Fodret innehåller inte konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen.